• No products in the cart.

Marketing

Mengharungi 2020 Di Zaman Covid-19

Apa khabar semua! 2020 dikejutkan dengan satu bencana yang tidak diduga oleh sesiapapun iaitu Coronavirus. Virus yang berasal daripada mutasi …Read More

Profile PhotoAkmal IzzatJuly 1, 2020

Bagaimana Automate Perniagaan Online?

Salam semua! Baru-baru ni saya tergerak hati nak check perjalanan perniagaan saya, dan saya amatlah terkejut bila saya mendapati akibat …Read More

Profile PhotoAkmal IzzatFebruary 2, 2018

Team Perang Sales WhatsApp vs. Website E-Commerce, Mana Lagi Elok?

Salam! Huiyo sekarang ni kalau tengok ramai peniaga online di Facebook, ramai yang mencanang betapa power-nya team jualan WhatsApp mereka! …Read More

Profile PhotoAkmal IzzatDecember 18, 2017

5 Kesilapan BESAR Peniaga Online Lakukan Dengan Website

Salam! Okay kemain seronok lagi bila dah mula bina website ataupun upah. Cuma sayangnya, ramai yang tak optimize-kan website mereka …Read More

Profile PhotoAkmal IzzatNovember 29, 2017

Cara Elak Penipuan Resit Bayaran Palsu?

Salam semua! Kecoh baru-baru ini akan penipuan resit oleh pembeli online siap dengan servis design resit Maybank lagi tu!   …Read More

Profile PhotoAkmal IzzatAugust 15, 2016

Kenapa Dah Susah Nak Buat SALES Di Website??

Jawapannya mudah = website tidak meyakinkan orang untuk membeli.   Kenapa?   #1 –¬†Guna Website Yang Susunannya Berterabur. Masuk saja …Read More

Profile PhotoAkmal IzzatJuly 28, 2016
Web Design © AkmalDesigns.net. All rights reserved.