• No products in the cart.

Siapa Kami?

Kisah Di Sebalik TutorialXpress.my

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua!

Akmal Izzat di sini dan saya ialah CEO AkmalDesigns.net dan juga pengasas TutorialXpress.my.

Kita semua ingin berjaya dalam hidup, tapi ramai di antara kita yang tak tak tahu nak mula dari mana. Macam-macam cara dah cuba kadang-kadang nasib tak baik maka tak jumpa cara yang betul untuk maju ke depan.

Saya juga begitu suatu ketika dahulu.

Saya ingat lagi macamana saya sesat tak jumpa jalan sewaktu ingin mencari hala tuju kehidupan.

Dan setelah saya mencari dan mencari, akhirnya saya terjumpa jalan yang betul setelah bertahun mencuba dan mencuba.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]me[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]cover01[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Bila saya dah berjaya, saya perasan ramai lagi yang serupa macam saya suatu ketika dahulu. Tapi ramai yang tak lalui apa yang saya lalui iaitu macamana nak belajar dan berjaya dengan ilmu yang betul, teratur dan mudah diikuti.

Saya dah bertahun buat kelas perniagaan dan juga seminar. Terus terang saya kata, saya dah tak larat sebenarnya.. sebab itulah saya ambil inisiatif baru untuk mengajar lebih ramai orang lagi dengan menghasilkan TutorialXpress.my.

Dalam TutorialXpress.my ada banyak jenis tutorial yang boleh bantu anda berjaya dalam tajuk yang anda inginkan.

Supaya tak perlulah anda susah payah macam saya suatu ketika dahulu. Anda boleh terus belajar dan terus buat secara Xpress!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Singgahlah ke ruangan Tutorial Terkini jika anda ingin tahu apakah tajuk terbaru yang boleh bantu anda untuk berjaya dengan lebih cepat.

Jumpa lagi.

Akmal Izzat
CEO AkmalDesigns.net

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

Web Design © AkmalDesigns.net. All rights reserved.