• No products in the cart.

Learning Blog

01

Jul'20

Mengharungi 2020 Di Zaman Covid-19

Apa khabar semua! 2020 dikejutkan dengan satu bencana yang tidak diduga oleh sesiapapun iaitu Coronavirus. Virus yang berasal daripada mutasi …

Read More

02

Feb'18

Bagaimana Automate Perniagaan Online?

Salam semua! Baru-baru ni saya tergerak hati nak check perjalanan perniagaan saya, dan saya amatlah terkejut bila saya mendapati akibat …

Read More

18

Dec'17

Team Perang Sales WhatsApp vs. Website E-Commerce, Mana Lagi Elok?

Salam! Huiyo sekarang ni kalau tengok ramai peniaga online di Facebook, ramai yang mencanang betapa power-nya team jualan WhatsApp mereka! …

Read More

29

Nov'17

5 Kesilapan BESAR Peniaga Online Lakukan Dengan Website

Salam! Okay kemain seronok lagi bila dah mula bina website ataupun upah. Cuma sayangnya, ramai yang tak optimize-kan website mereka …

Read More

20

Nov'17

Website WordPress Ada Update? Baca Ini Dulu!

Salam semua! Haa bagi yang menggunakan sistem WordPress pasti akan terkejut kenapa WordPress selalu ada update? Kalau WordPress bagitahu ada …

Read More

06

Nov'17

Pengalaman Guna Hosting Murah, Sederhana & Mahal

Salam! Dalam beberapa episod perkongsian Internet¬† email & post di Facebook, hari ni saya nak sembang sikit pasal hosting. Setelah …

Read More
Web Design © AkmalDesigns.net. All rights reserved.